Notre Dame vs. USC-poengsum: Nr. 9 Fighting Irish holder av rasende rally fra trojanere for seier

Nei. 9 Notre Dame ønsket en imponerende innsats fra rival USC, men hadde til slutt trojanerne nede og holdt på med en 30-27-seier for å forbedre seg til 5-1 på sesongen.

USC-quarterback Kedon Slovis hadde en god prestasjon i sitt første spill tilbake siden han ble slått ut av oppstillingen med hjernerystelse, og kastet i 255 meter på 24-av-35-passering med to touchdowns og fire rett scorende stasjoner i andre omgang som bidro til å holde trojanerne konkurransedyktige. Dessverre kunne ikke innsatsen overvinne fordelen som Notre Dame etablerte med sitt farende angrep, og rullet opp 309 meter på 6,6 meter per forsøk i seieren. De fikk det gjort mellom taklingene og på kantene, slukte gårdsplasser i små biter og med store eksplosive spill.

Akkurat da det så ut som USC hadde Notre Dame tappet flaske i første omgang, avslørte den offensive koordinatoren Chip Long en doozie av en play call med denne feilkjøringskjøringen som gjorde det mulig for den andre mottakeren Braden Lenzy å vise frem sin hastighet på et 51-yard touchdown-løp som satte irerne opp 14-3 sent i andre kvartal.

Tony Jones Jr. ledet an for Notre Dame med 176 yard rushing på 25 forsøk, markerte sitt tredje strake 100-yard rushing-spill, og Ian Book la til et verdifullt element på bakken som hjalp de Fighting Irish å flytte pinnene og forsegle seieren.

Ingen annonser tilgjengelig

For USC var innsatsen og kampen som ble vist på veien mot en topp 10 motstander prisverdig, men dette kan ikke være det beste spillet trojanerne har i andre halvdel av sesongen. USC er uten tvil enda mer verdifullt enn å hente en seier lørdag kveld i South Bend med viktige spill som vil avgjøre Pac-12 South-mesterskapet i horisonten.

CBS Sports vil være med deg hele veien for å oppdatere dette historie med de siste resultatene, høydepunktene og analysene fra Notre Dame vs. USC. Hvis du ikke kan se liveoppdateringene nedenfor, kan du klikke her.