Score Notre Dame vs. USC: nr. 9 Vechtende Ieren houden een woedende demonstratie van Trojaanse paarden tegen om te winnen

Nee. 9 Notre Dame verwelkomde een indrukwekkende inspanning van rivaliserende USC, maar droeg uiteindelijk de Trojanen neer en hield vast voor een overwinning van 30-27 om te verbeteren naar 5-1 in het seizoen.

USC quarterback Kedon Slovis had een goede prestatie in zijn eerste wedstrijd terug sinds hij door een hersenschudding uit de line-up werd geslagen, gooide hij 255 yards op 24-van-35 passes met twee touchdowns en vier rechte scoreacties in de tweede helft hielp dat de Trojanen competitief te houden. Helaas kon de inspanning het voordeel dat de Notre Dame vestigde met zijn haastige aanval, 309 yards op 6,6 yards per poging in de overwinning niet overwinnen. Ze deden het tussen de tackles en aan de randen, waarbij ze meters opsloegen in kleine stukjes en met grote explosieve plays.

Net toen het leek alsof USC de Notre Dame in de eerste helft had opgekropt, ontkurkt aanvallende coördinator Chip Long een doozie van een play-call met deze misleiding waardoor tweede-brede ontvanger Braden Lenzy zijn tracksnelheid kon demonstreren op een 51 yard touchdownlooppas die de Ieren laat in het tweede trimester 14-3 opbracht.

Tony Jones Jr. leidde de weg naar de Notre Dame met 176 yards haastte zich op 25 pogingen, wat zijn derde opeenvolgende 100-yard rushing-spel markeerde, en Ian Book voegde een waardevol element op de grond toe dat de Fighting Irish hielp de stokken te verplaatsen en de overwinning te bezegelen.

Geen advertentie beschikbaar

Voor USC waren de inspanningen en het gevecht op de weg tegen een top-10-tegenstander lovenswaardig, maar dit kan “niet de beste game zijn die de Trojanen hebben in deze tweede helft van het seizoen. Wat staat er te wachten? USC is misschien wel nog waardevoller dan een overwinning op zaterdagavond in South Bend te behalen met belangrijke games die het Pac-12 South-kampioenschap aan de horizon zullen beslissen.

CBS Sports zal de hele weg bij je zijn om dit bij te werken. verhaal met de laatste scores, hoogtepunten en analyse van Notre Dame vs. USC. Als je de live updates hieronder niet kunt zien, klik dan hier.